Följ med e-post

onsdag 9 juni 2010

Bannanpannkaka

Bilder har efterfrågats på bannanpannkakan, så här kommer de!



Ingredienser


Den ihoprörda smeten


I stekpannan (mycket smör)


Färdiga kakorna.

Detta är en av mina favoriter, riktigt god och enkel att göra.
Funkar bra som mellanmål, lunch, kvällsmat, efterrätt, tja nästan när som helst!

1 st banan
2 st ägg
1 msk jordnötssmör (helst ekologiskt utan tillsatser)

Vill jag göra en större sats för t ex lunch ändrar jag receptet till följande:
5 st ägg
1 st banan
2 msk jordnötssmör

Gör så här:
Mosa bananen ordentligt, skall vara mos.
Blanda i äggen och klicka i jordnötsmöret
Rör till en smet (vispa ej)

Klicka ut i en stekpanna med mycket smör i, funkar bäst om du inte gör för stora pannkakor.

Ät och njut med valfritt tillbehör eller bara som de är! (Väldigt goda med lite smält smör)
Skicka en kommentar