Följ med e-post

onsdag 9 oktober 2013

Höstdepression

Krånglande kropp som ställer till det!
Hälsenor som gör att jag inte kan springa, gå, cykla som jag vill.
Började simma istället, men då kom en känning på förkylning, så då var det bara att ta det lugnt igen någon dag, tyvärr är jag så funtad att tränar jag inte på tre dagar så har jag svårt att motivera mig att träna igen.
Tokigt ja, men sån är jag, när jag väl kommer igång igen så är det självklart hur skönt som helst!
Tänkte hålla upp från löpning i alla fall en vecka till och sedan se hur hälarna känns, hoppas det onda är borta då.
Nästa år fyller jag 40 och har fått höra att jag då har nerförsbacken kvar i livet, bra tänkte jag då kommer det gå lätt. Men då blev jag snabbt upplyst om att det var kroppens nedförsbacke, dvs att den kommer att brytas ner snabbare än hittills. Snacka om att ge ammunition för en 40-års kris!

Personligen har jag inte vart i bättre form på många år, väger mindre och tränar bättre än på länge, men så klart har jag nu lite problem med hälsenorna, övergående, eller?
Ryggen har jag haft problem av i flera år, den kan väl inte bli mycket värre, eller?

Jaha summa av allt detta är väl att det är lika bra att ge efter, för nu kommer snart utförsbacken, börja äta mängder av kolhydrater, gå upp i vikt, sluta träna och kanske börja supa som grädde på moset!
Eller!
Bryta ihop, snabbt, och komma igen, köra på med LCHF och periodisk fasta, träna på och bara må bra!
Ja självklart kommer jag ha ont i rygg, ben m.m. men va f-n jag hade ont när jag var 20 och 30 med, så vad är skillnaden?
Skicka en kommentar