Följ med e-post

tisdag 7 maj 2013

Länge sedan sist, liten sammanfattning av tiden som varit!

Oj! Länge sedan jag skrev blogginlägg här, kanske dags att börja skriva lite igen, har vart lite roligt att gå igenom bloggen och kollat vad jag skrivit under dessa år. Många roliga och tråkiga händelser har jag vart med om som jag skrivit här.
Blir som en minnesbild, av valfritt material som jag väljer själv!
Undrar om någon där ute sitter och väntar/hoppas på ett nytt inlägg eller om ni alla har gett upp.

Kan berätta för alla att nu är våren här, vi satte upp grabbarnas studsmatta i går kväll, nu blir det hoppa av, kan jag lova!
Grabbarna ja, de har hunnit växa sedan sist och den store är numera 5 år och den lille snart 3 år.
Mamma och pappa har inte vuxit, snarare krympt, satt och räknade på hur mycket jag minskat sedan jag började med LCHF 2008. -13,4 kg och -18 cm runt magen på ca 5 år, låt vara något återfall med efterföljande utökning av kroppshyddan under tiden, men summeringen är ändå bra. Min slutsats blir att så länge jag äter LCHF håller jag vikt och mått! Satsar på beachen 2013, då ska jag vara i bra form!

I höstas började jag springa igen efter 11 års uppehåll, japp du läste rätt 11 år. Springer i skog och mark då det är mjukt för min rygg, vilket har resulterat i att jag börjat om med orientering igen, riktigt roligt!
Dessutom är det bra mycket trevligare att springa längst en skogsstig än en asfalterad väg eller ett spår!
Kör en del cykel, racer med, skön avkoppling och man får se mycket. Min träningsdevis är träna lugnt/långsamt och tävla hårt. Tävlar gör jag bara med orientering för tillfället, troligen blir det ett cykellopp i höst om andan faller på. Har ingen ambition att tävla, utan tränar för att hålla mig i form och för att det är som en drog för kroppen när jag väl har börjat!

Min bror har bestämt sig för att flytta från Norge till England, ja han har inte sagt det till mig personligen utan jag har fått höra det från andra och läst på Facebook, ja så är det gott folk, i min familj får jag alltid reda på allt sist!
Vår tänkta resa till Norge i sommar har hastigt och mindre lustigt blitt inställd, någon resa till England i sommar blir det inte, då han, om jag fattat det rätt inte har en lägenhet ännu och resa med två barn kostar en del och behöver planeras lite innan!

Jaha en kort sammanfattning av några månader av mitt liv!
Förhoppningen är nu att skriva lite mera regelbundet på bloggen!

Skicka en kommentar