Följ med e-post

fredag 12 september 2008

Var börjar det tredje världskriget?

Jag tror frågan skall ställas:
Var börjar USA det tredje världskriget?
De sitter på en egen kontinent ganska bra skyddade av vatten och muckar därifrån gräl med allt och alla. Senast idag skrivet aftonbladet att Palin inte utesluter krig mot Ryssland. Se artikel! Gud bevare oss för att de vinner valet!

De har ju sedan tidigare kriget i Irak och kriget i Afghanistan som är krig mot terrorismen, de största terroristerna i världen är väl USA!

De bråkar ständigt med Iran, Nordkorea, Kina och diverce andra länder som inte gör exakt som USA vill, jag säger inte att de länderna har rätt, men vem har utsett USA till poliser?

De muckar gräl med Sydamerika, med Bolivia och Venezuela i spetsen. Dessa har nu även stöd av Ryssland, så där trappas väl den konflikten upp! Läs artikeln!

I allt detta blir missären i det egna landet bara större, skillnaden mellan fattig och rik avgrundsdjup och den växer, kanske får vi snart se en revolution i USA där fattiga går man ur huse och ger sig på de rika, vem vet?

Den enda plats de snart inte bråkar om eller med är Nordpolen eller Sydpolen, nej just det är det inte bråk om vem som har rätt till dessa platser med!

Kanske vore det bäst för alla parter om exprimentet i Cern skapar ett svart hål som slukar jorden, då har i alla fall de flesta länder vart med och skapat det för där är forskare från i stort sett hela världen!

Jaja Sverige vann i alla fall matchen mot Ungern och det var ju tur för Lagerbäck och laget det!
Skicka en kommentar