Följ med e-post

onsdag 20 februari 2008

Det närmar sig!

Min kära fru och jag var på förlossningsavdelningen igår och fick en rundvandring av våran barnmorska, av någon anledning har vi inte fått vara med i en sån där föräldrargrupp.

Hur som helst så såg avdelningen ut som de flesta avdelningar gör på sjukhus, en stor skillnad var att det fanns flera tomma rum och rummen var enkelrum.
Barnmorskan var mäkta stolt över deras nya fina badavdelning/rum, måste hålla med om att det var fint. Ett stort rum som mera liknade en relaxavdelning än ett sjukhusrum, där skulle jag vilja ha ett årskort så jag kunde gå dit och bada när jag ville!

Trots att det var fyra förlossningar på G var det lugnt och alla som vi såg verkade mest ta det lugnt, till och med pappan som kom ut från det ena förlossningsrummet såg lugn ut när han gick till kylskåpet för att hämta mat.

Nu kommer vi troligen inte få föda på detta sjukhus eftersom vi flyttar på lördag, hoppas bebben stannar i magen till efter flytten. Men jag tror och hoppas att vårt nya sjukhus har lika fina avdelningar och kanske en lika fin relaxavdelning, hmm... tror den var till för pappan! :-)

För er som har glömt det så är bebben beräknad till den 7 mars, dvs inte långt kvar!
Skicka en kommentar